Vores erfaring har lært os at stille spørgsmål

Gennem hundredevis af projekter, har vi en grundig forståelse af de mekanismer som skaber et godt projekt og et godt resultat. Vores historie og baggrund som rendyrket bygge- og håndværkervirksomhed, giver os en helt unik forståelse for den del af et projekt.

Det statiske projekt er dødt

I bogstaveligste forstand. Vi tror ikke på at et projekt af en vis størrelse kan detalje-planlægges fra start til slut. Projekter af den karakter vi leverer hos Kompleet, udvikler sig i takt med at vi bliver klogere og projektet bliver mere og mere konkret.

Vi tror på enighed omkring de store linjer, vi tror på tæt dialog, og vi tror på tillid. Uden tillid, intet samarbejde. Vi kan til gengæld garantere at vi veksler din tillid til vores dybeste passion og engagement, og kaster os selv 100 procent ind i dit projekt.

Ansvaret er vores

Med vores tilgang til at drive projekter, er der brug for at placere et overordnet ansvar. Det ansvar tager vi. Hele vejen igennem! Vi arbejder med udvikling hver eneste dag, så for os giver det perfekt mening at det er os der i sidste ende står til regnskab for proces og resultat. Når vi får ansvaret, får du den bedst mulige løsning.

  • “Vi er ikke bange for at gøre tingene anderledes. Vi stiller spørgsmål, har holdninger, og sætter kvaliteten som vores absolutte første-prioritet. Vi er ikke nødvendigvis markedets billigste, det er vi klar over. Til gengæld gør vi tingene rigtigt, og fokuserer mere på at skabe reel langsigtet værdi for dig, fremfor blot at bygge en væg til dig.”

    Martin Bank Kristensen - Creative Director & Partner

Det med tilliden

Med tillid kommer ansvaret som et naturligt vedhæng. Det betyder også at når vi indgår i sparring med dig, gør vi det med henblik på det budget vi har at råde over. Vi vil altid lave det bedst mulige resultat inden for de overordnede projekt-rammer.

Vi bryster os af at være dygtige til at se muligheder i de udfordringer vi møder. Det er et vilkår når vi lever af de resultater vi skaber sammen med dig, hvilket nok er det tætteste du kommer en decideret garanti. Når vi får ansvaret og tilliden, får du den bedst mulige løsning og sikreste launch!

Bedste hænder og hoveder til den givne opgave

Vi ser os selv som en flydende organisme som er sat i verden for at levere de bedste projekter i verden. Det betyder også at vi altid aktiverer vores enorme netværk i branchen, og trækker specialister ind på teamet for at løse netop din opgave. Det er et dedikeret mål for os, at vi altid skal stille i stærkeste opstilling til et givent projekt – uanset fordelingen af interne og eksterne folk.

Leads sørger for momentum

Vi ved at en byggeproces er fyldt med beslutninger der skal tages hele tiden. Derfor er vi organiseret således at der altid er et udførende lead på alle projekter. Leads har oftest en bred faglig forståelse, med baggrund i en håndværksmæssig eller akademisk uddannelse. Ofte en kombination af de to. Vores leads har kendskab til budget og andre projektmæssige forhold, hvilket gør os super agile i en byggeproces, hvor vi hurtigt kan få de rette spørgsmål besvaret og valg truffet, direkte i processen, når spørgsmålene opstår.

Core teams sørger for den røde tråd

Ét projekt, ét core team. Vi ved at succesen af et projekt afhænger af hvor få mennesker der er involveret. Derfor arbejder vi med et core team begreb, hvor et team sammensættes fra projekt til projekt. Teamet følger projektet fra start til levering. På den måde sørger vi for at den viden vi sammen opbygger, forbliver i det udførende team. Et core team har altid frihed og pligt til at involvere specialist-roller i visse perioder af et projekt såfremt der er brug herfor.